Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Ako ľahšie zvládnuť ochorenie covid a regeneráciu

Zdieľať na sociálnych sieťach

V poslednom čase sa ma klienti pýtajú ako zlepšiť priebeh a regeneráciu ak náhodou covid 19 dostanú.

Pýtajú sa hlavne tí, u ktorých priebeh nie je úplne bezproblémový. 

Preto som sa rozhodla vám v tomto článku odporučiť niekoľko  doplnkov výživy, ale aj domáce recepty. 

 

Na začiatku ochorenia, keď sa ešte cítite v podstate dobre, ale už testy ukázali „pozitiv“ možno prídu pocity hnevu, zúfalstva a strachu.

Odporúčam sa obrátiť na pomoc online - terapie EFT, regresná terapia  a podobne.  Niekedy pomôžu meditácie, alebo relaxácie, ktorých na internete nájdete množstvo. Vhodné je počúvať hudbu a tóny zamerané na liečenie. 


Viac živej stravy a menej mäsa, nezaťažujte svoj tráviaci systém počas corony ťažko stráviteľnými potravinami. Aj tak ste pravdepodobne prišli o čuch a chuť. Doporučujem ovocie, zeleninu, klíčky, oriešky. 

Na trávenie a doplnenie správnych baktérií, aby telo bolo schopné sa rýchlo regenerovať  je vhodné doplniť správne probiotiká. Ja v čase corony odporúčam inulín, ktorý priaznivo pôsobí na baktérie v čreve ale aj imunitu. Dôležité je doplniť veľké množstvo vitamínu C, ktorý hneď nevycikáte, ale ostane v tele. 



Ďalším dôležitým vitamínom je vit. D , ktorý odporúčam v prírodnej podobe ako olej alebo v tabletách.  Minerál zinok, s vitamínom B  a inými potrebnými minerálmi je v proimmunole. Na zlepšenie priebehu, je vhodné ideálne hneď v prvé dni nasadiť L-lyzín, ktorý v bezpríznakovom čase užívať 3x denne. V prípade už prvých ťažkostí užívať aj každé 4 hodiny 3-4 tbl., vtedy  v kombinácii s borelisspro, alebo  vironalom.  Pri teplote a na riedenie krvi acylpirin, alebo anopyrin.  

V prípade kašľa antitusiká z lekárne v kombinácii so zábalmi. Najlepšie sú zmes masla, droserínu s cesnakom (popučený). Túto zmes dávame na servítok a ten priložíme na hrudník a hrdlo, z hora prekryjeme igelitom a šatkou. Nikdy neaplikujte cesnak priamo na kožu. Cesnak má antibiotické účinky a spolu s maslom a droserínom prejdú cez kožu do tela aj éterické oleje.   Ležanie si podložte tak, aby ste mali vyššie hlavu. Do priestoru môžete striekať spiron, ktorý dezinfikuje a uľahčuje dýchanie.   

Dychové cvičenia – zhlboka sa nadýchnuť najprv do hrude a potom do brucha , na 6 dôb, zadržať dych na 4 doby, a pomaly vydychovať najprv z brucha a postupne z hrude, tiež na 6 dôb.

V prípade, že stav sa nelepší určite kontaktujte lekára.

Po vyliečení na rekonvalescenciu odporúčam terapie na biorezonanci, a striedavo užívať probiotiká a vitamíny.

 

Prajem vám veľa zdravia 


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency