Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

E- book ZDARMA - minulé životy

Zdieľať na sociálnych sieťach

" Je približne rok 1860 . Som žena a mám brata a otca. Prišla vojna a oni na ňu odchádzajú . Musia ísť strážiť hranice krajiny. Je hlad a ja nemám čo jesť. Občas plesnivý chlieb čo nájdem alebo mi niekto dá. Je to obmedzujúce , už nechcem ten chlieb. Ja mam okolo 20 rokov a mocem sa okolo hradu. Zdá sa mi, že to trvá dlho, ale všade okolo je hlad. "

V decembri 2009 ma požiadal vtedajší môj učiteľ o napísanie výstupnej práce z praxe regresnej terapie. Vtedy som mala za sebou už prax 2 a pol roka. Tému mi nedal. Premýšľala som chvíľu akú tému by som si zvolila. Keďže to, čo riešime vo svojom živote zväčša aj priťahujeme, zvolila som rýchlo.
Mojou vtedajšou životnou témou bolo vyriešiť si svoj zdravotný stav. Asi tri roky pred tým mi bola zistená celiakia. To, čo sami riešime, nad čím premýšľame, to si aj priťahujeme. Preto veľmi často som túto diagnózu spolu s podobnými riešila aj v praxi so svojimi klientami.

Výber bol jasný tráviace problémy – autoimúnneho charakteru. Sem som zaradila celiakiu a aj crohnovú chorobu s ktorou chodili v tom čase často klienti.

V jednotlivých kapitolách sú opísane uvedené ochorenia z medicínskeho pohľadu, z pohľadu duchovného resp. súvislosti so psychickou stránkou osobnosti, ale aj súvislosti s čakrami a výsledky z regresnej terapie.



Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency