Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Meditácia na očistu a zlepšenie zdravia

Zdieľať na sociálnych sieťach

Meditácia

- Je spôsob ako upokojiť myseľ, ale aj cesta k zdravému telu. 

-  Pohodlne sa usaďte alebo ľahnite a pustite si video v článku. 

- Naše myšlienky ovplyvňujú fungovanie nášho zdravia a fyzické pochody v tele. Keď sme v strese a strachu často za zmení pulz, tep, dýchanie je nepravidelne, búši srdce, niekto sa trasie, iný má tráviace problémy...


- Naša myseľ, emócie sú silným hybným motorom pre uzdravenie, alebo naopak ochorenie. Preto sú výborným pomocníkom pre zdravie relaxácie, meditácie, alebo autogéne tréningy, ktoré využívajú príjemné predstavy, zvuky na upokojenie mysle.



- Zároveň naša myseľ a psychika, aby rýchlo a efektívne fungovala a rozhodovala sa, vytvára určité filtre a programy pre život. Na základe toho, si niektoré veci v živote nevšimneme a iným dávame väčšiu pozornosť, takto ovplyvňujú aj naše konanie a rozhodovanie.  

Myseľ a psychika vystavená stresu spôsobuje takzvaný šok, ktorý zúži naše vnímanie len na "bolestivé témy" a nedovolí často vidieť riešenie.

- Dobrý relax, meditácia, niekedy je potrebná terapia, ktorá pomôže upokojiť a nájsť riešenie, prinesie určitý nadhľad. Zároveň má blahodarný účinok na fyzický stav tela. 

- Ako som opísala stres a strach prináša nepríjemné zmeny v tele, tak príjemný stav navodený pomocou napr. meditácie, pomáha tieto nepríjemné fyzické zmeny upokojiť, zmierniť. Keď sme dlhodobo pod stresom a strachom môže vzniknúť aj vážne ochorenie a zároveň, ak vieme sa pravidelne dostať do stavu pokoja podporujeme zdravie a imunitný systém, vlastnú vitalitu.


- Na videu  je meditácia na očistu tela od starého a podpora uzdravenia. Pohodlne sa usaďte alebo ľahnite a pustite si video. 


Prajem príjemný relax. 
PhDr. Milada Ragasová

 


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency