Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Päť Tibeťaniek

Zdieľať na sociálnych sieťach

Toto cvičenie pochádza od tibetských mníchov , ktorí veľmi dobre ovládali tok energií v našom tele a podľa toho vytvorili výbornú zostavu. Pri cvičení sa však zabúda na podstatnú vec. V kláštore boli len muži a preto cviky boli prispôsobené toku energií mužom. Ako má cvičiť päť Tibeťanov žena ?? Dozviete sa v článku :

O piatich Tibeťanoch ste už určite počuli a možno ich aj cvičili a teraz sa čudujete prečo päť Tibeťaniek??? Toto cvičenie pochádza od tibetských mníchov , ktorí veľmi dobre ovládali tok energií v našom tele a podľa toho vytvorili výbornú zostavu. Len pri cvičení sme zabudli, že v kláštore boli len muži a preto cviky boli prispôsobené toku energií mužom. Každému mužovi sa prvá čakra točí doprava, teda v smere hodinových ručičiek. Druhá čakra sa toči v opačnom smere ako prvá a takto sa to strieda. Čiže aj posledná – siedma alebo korunná čakra sa u mužov točí vpravo. Je to preto, že oni prejavujú svoje energie v hmotnom svete aktívnejšie na úrovni prvej čakry ako žena. Ženám sa prvá čakra točí vľavo a druhá , ktorá má na starosti rodenie , donosenie dieťatka sa točí vpravo. Keď to zhrniem prvá a posledná čakra u ženy sa točí vľavo. Z tohto dôvodu prvá Tibeťanka sa cvičí tak, že sa žena otáča v protismere hodinových ručičiek – vľavo a tým aktivuje všetky svoje čakry v správnom toku.

 

 


 

 

 

 

Na záver sa postavte vzpriamene , ruky dajte v bok a nadýchnite sa doplna nosom

a s vyšpúlenými ústami v tvare O vydýchnite cez ústa – zopakujte aspoň dvakrát. 

 

 

 

 

Viac o Energiach a čakrách sa dozviete tu 

Komentáre


Andrea Klčová

Nikdy ma nepálila záha, až pri cvičení piatich tibeťanov. Môže to byť spôsobené tým, že sa otáčam do pravej strany?


Tibetanky

Janka

Jej, konečne som pohopila prečo som sa zle cítila pri tibeťanoch... Hlavne pri tých otočkách. konečne ich robim 21 ako sa má .


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency