Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Stabilizátori vnútornej rovnováhy

Zdieľať na sociálnych sieťach

Audiron a Spiron dvaja bratia, ktorí skvelo pomáhajú navrátiť organizmu stabilitu, rovnováhu, celkovo vylepšia kondíciu. "AUDI-RON" - prípravok, ktorý vonkajšou aplikáciou uvedie do rovnováhy sluch a sluchové ústrojenstvo. "SPI-RON" - prípravok, ktorý vďaka éterickým olejom harmonizuje a zlepšuje dýchanie, taktiež priateľsky harmonizuje priestor.


AUDIRON

 

Zhoršený sluch ovplyvňuje naše vyjadrovanie a komunikáciu. V neposlednom rade náš pohyb, rovnováhu. 


Ak máme problém so sluchom, vtedy väčšinou hovoríme potichu alebo až príliš nahlas a to z toho dôvodu, že ľudí nepočujeme alebo oni nás. Takáto komunikácia je často zdrojom rôznych nedorozumení. Následok týchto problémov sa prejavuje napríklad v ústnej dutine, zápalom ďasien, paradentózou, aftami, zápachom z úst a podobne. Sluch patrí k dráhe hrubého čreva a troch ohnísk. Emocionálnym prejavom tejto dráhy je veselosť, nádej a smútok. Emócie, ktoré sa nám nahromadia preto ovplyvňujú činnosť žalúdka a čriev. Fyzickým prejavom je zhoršená funkcia čriev, bolesti žalúdka a oslabený imunitný systém. Následkom čoho sa potom objavujú rôzne kožné vyrážky - ako vystúpenie emócií skrze kožu. Keďže uši sú centrom rovnováhy, oslabený sluch ovplyvňuje zhoršenú telesnú a duševnú vyrovnanosť. Prejavom sú závrate, krútenie hlavy, dezorientovanosť. 

Audiron pôsobí proti svrbeniu vonkajšieho zvukovodu, hučaniu a zaliehaniu v ušiach, aj pri nedoslýchavosti. Najčastejšie sa uplatňuje predovšetkým u detských zápalov stredného ucha, ktoré je kvôli anatomicky kratšej a užšej Eustachovej trubici oveľa náchylnejšie na zápaly než ucho dospelého človeka. Vzhľadom na spojenie medzi hornými dýchacími cestami a stredným uchom sa zápal stredoušia vyskytuje ako komplikácia pri nachladnutí alebo chrípke.

Audiron je výbornou prvou pomocou po zaľahnutí v ušiach vodou po plávaní a taktiež slúži ako prevencia proti plesniam a zápalom. 

 

SPIRON

 

Zhoršený dych, nám spôsobuje nepríjemné pocity pri komunikácii, stávame sa podráždení, unavení, skeptickí, strácame radosť zo života. 


Minimálne každý druhý z nás pozná, problematické dýchanie pri upchatých nosných dutinách, či horných dýchacích ciest, pri chrípkach, či nachladnutiach. Obťažuje nás zahlienenie, kašeľ, zádušavosť, vyčerpanie, nechuť k jedlu.  Následkom čoho je zlý spánok, naštrbená psychika. K tomu sa môžu pridať bolesti hlavy, celého tela.  Dych, dýchanie patrí predovšetkým k dráhe pľúc a srdca. Emocionálnym prejavom je žiaľ a radosť. Dýchanie je podstatou života, správne dýchanie posilňuje činnosť srdca, ovplyvňuje kvalitu krvi a v neposlednom rade našu energiu a tým aj kvalitu života. Vyhýbame sa spoločnosti, aktívnemu životu, tým, že obsahuje éterické oleje s vôňou citrusov, ktorá vydrží dosť dlho a ktorá priaznivo pôsobí na dýchanie ale aj na psychickú rovnováhu, zlepšuje spánok.

Dobré účinky má aj pri rôznych vírusových ochoreniach, ako sú osýpky, šarlach, herpes a chrípka. Tiež slúži aj ako dezinfekcia detských hračiek, na odpudenie hmyzu. 

 

Spiron výborne prečisťuje a osviežuje priestor. Jeho vstreknutím do priestoru vzniká v priestore svieži ozón vďaka jeho vôni, ale aj priateľské ovzdušie, výborná nálada, radosť. Túto skúsenosť máme overenú pri kurzoch, vzdelávaní, kedy je nápomocný všetkým prítomným na zvýšenie pozornosti, osviežení a zdvihnutí nálady. Tzv. "chytenie druhého dychu".

Veľmi radi ho využívame v našich priestoroch kancelárie a terapeutickej miestnosti, pre navodenie dobrej nálady klientov a nás samotných.

 

Zdroj:  časopis vitae

 


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency