Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Výsledok z regresnej terapie - celiakia

Zdieľať na sociálnych sieťach

"Klientky, ktoré sa predtým liečili len medicínskym spôsobom, (napr. držali prísnu diétu) sa výsledky nemenili, alebo len veľmi mierne bolo vidieť zmenu zdravotného stavu. Po začatí terapií sa výsledky zlepšovali výraznejšie. Klientky sa podľa ich popisu cítili...

...Konečne po niekoľkých rokoch máme aj výsledky odobrené a preukázane laboratórne. Týka sa to problému tenkého čreva –dg. celiakia. Pred začatím terapií podľa laboratórnych vyšetrení bolo poškodené tenké črevo na Marshovej stupnici Marsh IIIC. Takéto poškodenie pretrvávalo ďalšie dva roky aj keď sa dodržiavala prísna diéta. Podľa vyjadrení lekára pri celiakii zistenej vo vyššom ako detskom veku a vo vyššom stupni Marshovej stupnici sa nemusí tenké črevo nikdy úplne zahojiť.

Pri našom skúmaní po pol roku terapií –regresnou technikou sa stav zlepšil natoľko, že sa mohla občasne zas prijímať strava aj s lepkom a výsledky z histológie tenkého čreva boli stále lepšie (Marsh IIb a Marsh I). Vtedy sa prerušili laboratórne vyšetrenia z tenkého čreva. S odstupom času a po ďalších regresných terapiách bolo však vyšetrenie opakované a 100% potvrdené vyliečenie.  Momentálne je Marsh 0.

Úryvok zo záverečnej práce, v ktorej nájdete aj celú terapiu , výsledky a podobnosti medzi tými čo riešili osoby trpiace na takéto ochorenie :

"Klientky, ktoré sa predtým liečili len medicínskym spôsobom, napr. držali prísnu diétu sa výsledky nemenili, alebo len veľmi mierne bolo vidieť zmenu zdravotného stavu. Po začatí terapií sa výsledky zlepšovali výraznejšie. Klientky sa podľa ich popisu cítili lepšie.
Na záver viem len dodať, že všetko súvisí so všetkým a ak naozaj chceme odstrániť svoje problémy v súčasnosti, je potrebné nájsť príčinu, ktorá je často schovaná hlboko v našom podvedomí. V zdravom tele zdravý duch, alebo naopak, zdravý duch vylieči svoje telo... Pri liečení hocijakého problému je potrebné si uvedomiť aj spúšťač v našej psychike a odstrániť aj tieto „poruchy“. Nestačí len držať diétu, alebo sa lepšie stravovať, jesť lieky a popritom mať nespracované traumy. Všetko čo nie je v rovnováhe sa jedného dňa nejakým spôsobom prejaví. Jedným z možnosti ako sa posunúť môže byť aj regresná terapia. Neviem dokázať či udalosti sú, alebo nie sú skutočne prežitými minulými životmi. No znova prežitie týchto udalostí a pochopenie vyplývajúce z regresnej terapie sú nápomocné pri liečení, ale aj harmonizácii psychiky."

 

článok : celiakia,  crohnova choroba , tráviace problémy v pdf

 

 

Marshová stupnica:

Marsh 0: Normálna slizničná a vilózna architektúra.
Marsh I: Infiltratívny stupeň. Normálna slizničná a vilózna architektúra; zvýšený počet intraepiteliálnych lymfocytov.
Marsh II: Hyperplastický stupeň. Podobný ako vyššie, krypty sú predĺžené, je v nich zvýšené delenie buniek.

Deštruktívne stupne:
Marsh III A: Parciálna vilózna atrofia. Skrátené, zaoblené klky, lymfocytová infiltrácia, predĺžené hyperplastické krypty.
Marsh III B: Subtotálna vilózna atrofia. Zreteľne atrofické klky, ale ešte rozpoznateľné, predĺžené krypty s nezrelými epiteliálnymi bunkami vo zvýšenom množstve.
Marsh III C: Totálna vilózna atrofia. Úplná strata klkov, ťažké kryptové hyperplázie a infiltratívne zápalové lézie.
Marsh IV: Hypoplastický stupeň. Totálna vilózna atrofia; hypoplázia krýpt, normálny počet intraepiteliálnych lymfocytov


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency