Vitajte na našej stránke. Zaregistrujte sa a zbierajte body za nákup.

Numerologické rozbory a ich výpovedná hodnota

Zdieľať na sociálnych sieťach
Dátum narodenia plánovaný, alebo neplánovaný je to náhoda, alebo vopred určené ? 
- Dátum narodenia a čísla, ktoré sú k tomuto dňu priradené nesú v sebe odkaz v podobe energie a vibrácii. Tieto na nás pôsobia a ovplyvňujú celý život. Takýto odkaz je aj v mene, ktoré nosíme, alebo ako nás oslovujú. Všetky písmena sa dajú prekonvertovať do čísla, určiť ich vibráciu a zistiť ako nás ovplyvňujú.

- Týmto sa zaoberá numerológia. Už kedysi dávno Phytagoras vnímal čísla aj so skrytou hodnotou a priraďoval číslam vlastnosti a energie ktorými pôsobia. Čísla, písmena, obrázky sú všetko symboly, ktoré podporujú, alebo blokujú energie a toky okolo seba.

Numerológia 

- je náuka zaoberajúca sa symbolickou hodnotou čísel, aj takto by sme mohli opísať numerológiu. 

- V podstate na základe dátumu narodenia vieme zistiť povahové vlastnosti človeka, aj obdobia či cestu, ktorá ho v živote čaká. Zistíme, že život ako celok je podriadený určitým rytmom, určitému systému a vibráciám.

Dátum narodenia

- sú čísla, ktoré svojimi vibráciami zvýrazňujú určité vlastnosti a predpoklady našej osobnosti a nášho života. Preto vieme zistiť aké povolanie je pre daného človeka najvhodnejšie, ale aj ako s jeho dátumom vibruje meno ktoré mu rodičia dali. ...

- Pri numerológii je preto dôležité aj meno a prezývka osoby, ktorej sa vypracováva osobná prognóza, lebo aj písmená sa dajú preložiť do číslic. Je  možné zo symbolickej hodnoty čísel spoznať osobnosť človeka i jeho predpoklady a možnosti v budúcnosti. Vypracovanie numerológie robíme každému klientovi osobne, bez používania neosobných programov, z dôvodu individuality každého jedinca a tiež využívania intuície.

 

Kedy numerológiu využiť: 

- Je vhodné numerológiu použiť ako pomoc pri pochopení možnosti rozvoja v danom období jedinca, resp. zistiť aké má predpoklady na špecializáciu resp. učenie svojho dieťaťa. 

- Vybrať správne meno svojmu dieťatu. 

- Zvoliť správny čas na začatie podnikania, sťahovanie sa, alebo určenie dátumu sobáša. 

- Tiež vystihuje vzťah medzi osobami a ich partnerské spolužitie, ale aj to čo majú vzájomne v tomto vzťahu pochopiť... Aké sú ich podobnosti, či v čom majú byť vzájomne tolerantní alebo čo by mohlo vždy viesť k rozporom.

 

Ponúkame: 

  •  osobnostný rozbor  60€

  • rozbor vzťahu           60€

  • rozbor mena, určenie vhodného dátumu              20€

Numerológiu je možné urobiť cez internet - mailom , skype

alebo osobne ( cena 1,50€ za minútu) alebo telefonicky +421905520365, 0902460414

 Objednávky na numerológiu 


Nový komentár

© 2020 - 2024 L.E.A. spol s.r.o. - www.milara.sk
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency